HÜ PDRMER Etkinlikler

PANEL

Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDRMER), Hacettepe Üniversitesi Kariyer Gelişimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) ve Mesleki Yeterlik Kurumu'yla birlikte 28 Mayıs 2015 tarihinde bir panel düzenlenmiştir.

Panelde

• Ulusal Meslek Standardı ve Yeterlilik
  • Yetkilendirme ve Kalite Güvencesi
  • Europass

başlıklı konular tartışılmıştır.

Panel-MYK
Panel yapılan konuşmaların sunum dosyaları:
  • Mesleki Yeterlilik Kurumu ve Ulusal Yeterlilik Sistemi - PDF
  • Europass - PDF
  • Panelden fotolar: Panel-Foto1 Panel-Foto2 Panel-Foto3 Panel-Foto4 Panel-Foto5 Panel-Foto6 Panel-Foto7 Panel-Foto8

Hacettepe Üniversitesi Senatosunada Araştırma Raporu Sunumu

Hacettepe Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi tarafından desteklenen "1-013 A810 001" numaralı ve "Hacettepe Üniversitesi Öğrencilerinin Akademik Başarısını Etkileyen Faktörler" başlıklı araştırma projesinin sonuçları proje yürütücüsü Prof. Dr. İbrahim YILDIRIM tarafından 5 Kasım 2014 tarihinde Hacettepe Üniversitesi Senatosuna sunulmuştur.

"Hacettepe Üniversitesi Öğrencilerinin Akademik Başarılarını Etkileyen Faktörler" başlıklı araştırmanın sunumu
Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDRMER) Senato Bilgilendirme Toplantısı, Hacettepe Üniversitesi Kültür Merkezi R Salonu 5 Kasım 2014, Sıhhiye-ANKARA.

06800 Beytepe Ankara - E-posta: pdrmer@hacettepe.edu.tr